Facebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
,

Proeverij voor chocoholics

Laat je verleiden tot een speciale proeverij op 27 januari 2018: Chocoholic!! Tijdens een ruim twee uur durend programma kun je kennis maken met een proeverij met een 8-tal alcoholische dranken met bijpassende chocolade, bonbons of truffels. De proeverij zal starten met een heerlijk mousserende witte wijn, welke gecombineerd wordt met witte druiven doorgehaald in een fontein van witte chocolade.
Wij zullen eindigen met een stevige whisky en een pittig chocolaatje. Deze heerlijke combinatie zal jouw tong doen tintelen. Bij elk drankje en chocolade product zul je uitleg krijgen over het ontstaan en de bereiding. Deze gezellige en smaakvolle proeverij is ontstaan uit een samenwerking tussen Alexander Kisjes van Slijterij Kisjes Meppel en Jeroen Kikkert van Bonbon Atelier A3 uit Hattem/Nijeveen.

Deze avond is voor leden van Buurtvereniging Oosteinde. Elk lid mag een introducé meenemen. Leden betalen € 25,- en niet leden/introducé € 30,-. Als je deze geweldige proeverij wilt mee beleven dan dien je je voor 20 januari op te geven via https://bvoosteinde.nl/opgave/opgave-chocoholic/ . Deelname vanaf 18 jaar.

Comments

commentsEvenement info