Evenemententerrein Oosteinde
Facebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
,

Vrijdagavond: Hypnoseshow met Jos Claus & Feestdj Roelof

Onze vrijdagavond-act is dit jaar anders dan anders, dit jaar hebben we een ware
hypnotiseur in de feesttent, deze hypnotiseur luistert naar de naam: Jos Claus.

De bedoeling is dat vrijwilligers uit het publiek, achter de bar en zelfs vanuit het bestuur mee zullen doen aan de hypnose show die voor veel hilarische momenten zal zorgen! Sinds begin jaren tachtig presenteert Jos Claus hypnoseshows. Hij doet dit inmiddels bij vrijwel alle denkbare openbare gelegenheden.
Het publiek wordt dus, op basis van vrijwilligheid, uitgenodigd aan de show deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose.

Elke show weer maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat zo iets bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is. U zult opeens dingen meemaken waarvan u het bestaan amper wist of die u voor onmogelijk hield. Dit is zowel indrukwekkend als amusant tegelijk, zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers. De hilariteit zal ongetwijfeld alle verwachtingen overtreffen.

Om de twijfelaars nog even gerust te stellen: Jos Claus is niet zomaar iemand die het
hypnotiseren “er even bij doet”, er worden geen onesthetische opdrachten gegeven en er zal niemand
beledigd worden. Het zal een heerlijke “Lachen, gieren, brullen” evenement worden waar een ieder een goed gevoel aan zal over houden. De gehele vrijdagavond is voor onze leden gratis. Niet leden betalen €5,-

Iedereen is bekend met de term “Partycrasher”, Roelof Hof is eigenlijk het tegenover gestelde:
is uw party gecrasht? Schakel Roelof Hof in en uw party word weer een party!
Nu hoeven we in Oosteinde niet bang te zijn voor een gecrashte party, maar een goede DJ is natuurlijk altijd meer dan welkom.
De meeste mensen zouden DJ Roelof Hof kunnen herkennen van het Zomerfeest 2015. Normaliter zou er nooit 2 jaar achter elkaar dezelfde artiest optreden omdat het risico op te hoge verwachtingen altijd op de loer liggen, echter hebben wij voldoende vertrouwen in een goede afloop en zal het ongetwijfeld een heel gezellige avond worden!

Comments

commentsEvent Venue


  • Venue
    Evenemententerrein OosteindeFacebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
  • About
    Facebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
  • Follow On

Evenement info