Oosteinde
Facebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
Oosteinde, Netherlands ,

Zomerfeest Oosteinde – Zaterdagavond – PARTYBAND TOF!

Vooraf als zeskamp onderdeel Bubbelvoetbal, de hilarische variant van gewoon voetbal!

Daarna aansluitend Partyband TOF!

TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. TOF! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. TOF! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest zul je beamen ‘deze band weet alles van feesten!’.

De presentatie van TOF! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te vermaken. Een TOF! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange
ervaring van de bandleden kent TOF! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Een groot videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat TOF! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken.

Tent open: 21.30 uur.
Entree: €12,50
Leden gratis

Comments

commentsOosteinde

Oosteinde, Netherlands 


Event Venue


  • Venue
    OosteindeFacebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
  • About
    Facebook pagina van de Buurtvereniging in Oosteinde
  • Follow On

Evenement info