Buurtvereniging Oosteinde viert feest op ‘Camping Oosterd’

Buurtvereniging Oosteinde had gehoopt dat in 2021, het jaar van haar 70-jarig jubileum, er weer gefeest kon worden in het laatste weekend van juni en dat de “schade” van een gemist zomerfeest ingehaald zou worden. Helaas, ook dit jaar was het te vroeg om op een verantwoorde wijze een zomerfeest te organiseren. Maar toch over enkele dagen starten een aantal sportieve activiteiten. Activiteiten die met de huidige richtlijnen kunnen worden georganiseerd. Het volledige programma is in feestkrant uitgewerkt. Globaal ziet het er zo uit: het feestweekend start op vrijdagochtend met spelletjes voor de basisschool-jeugd. Vanaf de middag wordt op het “feestterrein” een heuse camping voor de kinderen van de bovenbouw opgebouwd. Kinderen kunnen dan in een eigen tent blijven slapen op ‘Camping Oosterd’.

Op zaterdagavond organiseert de Buurtvereniging voor de oudere jeugd een bubblevoetbal toernooi, zodat zij met elkaar de strijd aan kunnen gaan.

Tenslotte organiseert BVO op zondagmiddag een online bingo voor alle leden. Ook nu zijn er weer mooie prijzen te winnen, die anders dan vorig jaar, volledig aangeschaft of gefinancierd zijn door de ondernemers/bedrijven uit Oosteinde en omgeving. BVO hoopt dat de bingo net zo’n succes gaat worden als vorige keer.

Het vierde weekend van september (24, 25 en 26 september 2021) wil BVO een muzikaal tentfeest gaan organiseren ter ere van het 70 jarig jubileum. BVO is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Vast staat dat dit niet een zomerfeest gaat worden zoals we dat gewend zijn. Op dit moment hebben heeft twee feestbands vastgelegd, Starstruck voor de vrijdagavond en Pappa di Grazzi op zaterdagavond.

Dus dat weer eens ouderwets dansen en feesten op de dansvloer in Oosteinde, iets wat we al ruim een jaar hebben moeten missen.

Comments

comments