Het mooiste kersthuis van Oosteinde 2019

Op 20 december 2019 deelde het bestuur van de Buurtvereniging Oosteinde voor het tweede keer de prijs uit voor Het Mooiste Kersthuis van Oosteinde. Het idee ontstond in 2018 bij een groepje leden van de vereniging. Als snel pakte Buurtvereniging Oosteinde de handschoen op, deelde de flyer en merkte volop enthousiasme in het buurtschap. Een enthousiasme dat bleef in 2019. Buurtbewoners pakten ‘s avonds de auto en reden massaal een rondje langs de mooi versierde huizen. Het leeft enorm in het actieve buurtschap Oosteinde, dat de laatste jaren bekend staat om zijn positieve flow op alle fronten, zoals het dorpshuis, de school als de verenigingen.
Het bestuur van Oosteinde reed op vrijdag 20 december 2019 in een feestelijk verlichte auto door Oosteinde om alle huizen te jureren. Niek Steenbergen reikte de prijs uit. Het was spannend, de top 5 zat dicht bij elkaar, maar de details en de harmonie in de verlichting maakten het verschil. De jury was het er unaniem over eens. De families Brinkman aan de Dokter Larijweg 167 in Oosteinde wonnen de prijs van Het Mooiste Kersthuis van Oosteinde 2019. Sandra, Gerrie, Justin, Alyssa, Jan en Tineke Brinkman, van harte gefeliciteerd met de wisselbeker, een bekroning op jullie kersthuis!
De feedback van de jury: Het kersthuis is zeer sfeervol versierd en compleet in balans.
Vorig jaar viel de Laatste kluft van de Larijweg ook al in de prijzen. De fam. R. Jonker ging er met de prijs vandoor en hun naamplaatje pronkt nu op de wisselbeker! Wat over het algemeen opviel was dat er veel meer verlicht is ten opzichte van vorig jaar. De top 5 zat dicht bij elkaar. Dit jaar een eervolle vermelding voor de straten Hesselterweg en de Horsten. Deze straten hebben net als ‘De laatste kluft’ in gezamenlijk versierd. Wat een gezelligheid.
Onze tip: Rijd eens rond met de kinderen. Hoe leuk is dat?! Superleuk!
Buurtvereniging Oosteinde
Wil je lid worden van de buurtvereniging? Ga naar ‘lid worden’

Comments

comments