Uitslag: De vrolijke sneeuwpop wedstrijd van Oosteinde

Buurtvereniging Oosteinde organiseerde in februari 2021 weer iets ludieks: De vrolijke sneeuwpop wedstrijd! De vraag was: Wie maakt op 7 of 8 februari 2021 de vrolijkste sneeuwpop van Oosteinde? Nog voordat er sneeuwstormen, -duinen en -jacht ontstonden, kroop het bestuur in de pen en deelde deze wedstrijd vol enthousiasme op social media. Een echt sneeuwbaleffect! Massaal werd het gedeeld en wat superleuk dat het idee ook werd uitgerold in o.a. Ruinerwold.  

Maar wat bleek de dag erna? Hmm, het witte goud van Oosteinde plakte niet! EN….er was een sneeuwstorm met een gevoelstemperatuur van -20. Maar bikkels uit Oosteinde e.o. lieten zich niet uit het veld slaan en maakten geweldig leuke sneeuwpoppen en deden mee.

May we have your votes

Speciaal voor deze gelegenheid werd er een onafhankelijk jury ingeschakeld, bestaande uit 3 oud bestuursleden van de Buurtvereniging: Trijnie Burgwal, Arjan Drost en Edwin Weide. De meeste punten hebben zij toegekend aan:

De vrolijke sneeuwpopfamilie van Neel Remmelts aan de Schoolstraat. Deze sneeuwpoppen zijn zelfs in het donker verlicht en ook nog eens coronaproof. Wat geinig! Ze zijn te bewonderen naast de ingang van OBS De Wezeboom. Complimenten Neel!

En de tweede prijs is voor: Lente Boers! Wat creatief! De jury was ook ondersteboven van jouw geinige sneeuwpop!

Bijzondere vermelding voor leuke creaties van Alyssa Brinkman, Leroy Zoer en Lieke Baas. Bedankt allemaal voor jullie deelname.

1e Prijs voor Neel Remmelts
1e prijs Neel Remmelts (aangeleverde foto)
2e prijs voor Lente Boers die haar moeder in ontvangst neemt.
Eervolle vermelding voor Alyssa Brinkman
Eervolle vermelding voor Leroy Zoer
Eervolle vermelding voor Lieke Baas

Comments

comments