Zomerfeest Oosteinde 2022

Het Zomerfeest Oosteinde is traditiegetrouw in het laatste volle weekend van juni.

In 2020 en 2021 heeft het helaas vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden. Wij hebben toen allerlei alternatieve activitetien georganiseerd zoals online bingo, Sint drive-in, Oosteinde straalt, bubble voetbal voor de jeugd en een kindercamping. Deze activiteiten konden volgens de toen geldende richtlijnen worden georganiseerd.

In 2022 staat het Zomerfeest Oosteinde gepland op 24, 25 en 26 juni. Een weekend dat traditiegetrouw bol staat van kinderspellen, kermis, feestelijke optocht met versierde wagens, versierde straten en bogen. Maar natuurlijk ‘s avonds een knalfeest met te gekke muziek. De bands voor 2022:

Op vrijdagavondavond: Starstruck!

Deze geweldige band bestaat uit een muzikaal trio en zit vol guilty pleasures! Met een zeer divers repertoire van bekende meezingers, grappen en grollen en vooral heel veel interactie met het publiek hebben de mannen van STARSTRUCK maar één missie: feest maken!

Op de zaterdagavond: Pappa di Grazzi

Showband met full entertainment!

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen, en vooral ook impact, al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands. (www.pappadigrazzi.nl)

De invulling van het exacte programma volgt in de feestkrant, die huis aan huis in Oosteinde wordt verspreid. En volgt uiteraard t.z.t. op deze site.

Huisregels

Voor de veiligheid van iedereen die op het feestterrein aanwezig is, heeft Buurtvereniging Oosteinde huisregels vastgesteld.

Eigen Risico

 • Het betreden van het terrein en het bijwonen van de optredens en festiviteiten zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Buurtvereniging Oosteinde en haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enig letsel en/of materiële schade van bezoekers.
 • Op het evenement kan meer dan 85 DB(a) aan geluid worden geproduceerd. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor wellicht op kunnen treden aan uw gehoor.

Ongewenst Gedrag & Strafbare Feiten

 • Op het terrein gelden de dagelijkse normen en waarden. Indien u zich niet aan deze regels houdt, zal u de toegang tot het terrein worden ontzegd en kunt u worden overgedragen aan de politie. eventuele schades zullen op u worden verhaald.
 • Bij het verlaten van het feestterrein wordt dringend verzocht rekening te houden met omwonenden.

Alcohol

 • Volgens de wet is de verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar niet toegestaan, evenals het nuttigen van alcohol door deze personen. Buurtvereniging Oosteinde wijkt niet af van deze wetgeving.
 • Het is niet toegestaan zelf meegebrachte drank op het terrein te nuttigen
 • Het is niet toegestaan tijdens de optocht drank te nuttigen

Drugs

 • Het gebruiken, in bezit hebben of verhandelen van soft- of harddrugs op het terrein is niet toegestaan. Bij constatering hiervan kunt u worden overgedragen aan de politie.

Roken

 • Het is wettelijk niet toegestaan in de feesttent te roken.

Vervoer

 • Auto’s, scooters en Bromfietsen zijn niet toegestaan op het terrein.
 • Fietsen dienen op de daarop aangewezen plaatsen geparkeerd te worden, parkeren geschiedt op eigen risico.

Overige

 • Het is niet toegestaan op glaswerk in bezit te hebben op het terrein.
 • Deponeer afval in de daarvoor bestemde containers op het terrein.